Cumalıkızık (Bursa) Fotoğraf Gezisi/ 07 Mart 2010, Pazar
Bursa’ya bağlı bir köy olan Cumalıkızık, daracık sokakları, yaşamı, olağanüstü evleri, kapı tokmakları ve sokak çeşmeleriyle konuklarını bugünden geçmişe taşıyan bir ortam. Osmanlı izleri taşıyan bu şirin köyde mimari özelliklerinin yanı sıra, insanlarını da fotoğraflama olanağı bulabileceğiz.
Gezimizi; Fotoğrafçılığa Giriş Atölyelerimize katılmış arkadaşlarımızın deneyimlerini geliştirmek için planlamış olsak bile, her zaman olduğu gibi, tüm dostlarımızın katılımına açıktır.
Fotoğraf ziyafetimize katılarak bilgi ve deneyiminizi geliştirmek isterseniz:
LOTUS SANAT
İnönü Caddesi, Dümen Sokağı No:7 Mutlu Apt. Bahçe Katı (Akbank arkası)
Gümüşsuyu -34437 Beyoğlu- İstanbul
0 212 244 40 70
bilgi@lotussanat.com
PROGRAM
Hareket => 06:30 Bakırköy /İncirli (Boyner Mağazası önü)
06:50 Taksim (AKM önü)
07:10 Kadıköy/ Evlendirme Dairesi önü
07:15 E5 Bostancı Köprüsü
Dönüş için Hareket 17:30 / İstanbul’a tahmini varış 21:30 (binilen noktalarda durulacaktır)
Gezi Katılım Bedeli: Katılımcı sayısına bağlı olarak 70-80 TL civarı olacağı tahmin edilmekte / Dahil Olanlar : ulaşım +fotoğraf danışmanlığı
Gezi Sorumlusu ve Fotoğraf Danışmanı: Şahin Dirican/ Umut Yıldız
NOTLAR-UYARILAR:
1. Fotoğraf makinelerinizi ve yardımcı ekipmanlarını, mevsime uygun giysileri, kullanmanız gereken ilaçlarınızı sakın unutmayınız.
2. Yedek pillerinizi ve hafıza kartlarınızı (Pilinizin şarjlı, hafıza kartınızın boş olmasını) unutmayınız.
3. Yol üzerinde alınan yiyecek-içecekler gezi maliyetine dahil değildir.
4. Bu bir fotoğraf gezisidir ve gezi sırasında fotoğrafik koşullar dikkate alınarak her türlü değişiklik yapılabilir.
5. Otobüs için yeterli katılım olmaması durumunda daha küçük araçla gidilebilir veya gezi tümüyle iptal edilebilir.
6. Gezilerimizde TURSAB Yetki Belgeli firmalarla çalışmaya özen göstermekteyiz.










Leave a Reply