Lotus Sanat » Yavuz Sezer Film Atölyesi

Yavuz Sezer Film Atölyesi

Yavuz Sezer

Yavuz Sezer

Yavuz Sezer, doğuştan her insanın bir sinemacı olduğunu düşünüyor. Ancak sinemacı yönlerinin, büyükleri tarafından yetiştirilirken budandığına inanıyor… Ve şöyle söylüyor; “Ben bu kaybolmuş yetenek ve düşüncelerin tekrar gün yüzüne çıkmalarını ve yapacağı filmlerle insanlara yansımalarını istiyorum…”. Bu düşünce ve 40 yıllık tecrübesiyle de öğrencileri onu mahcup etmediler.

Lotus Sanat; özellikle televizyon ve sinema alanında deneyime sahip, Üniversite’ de Film Yapım Teknikleri Bölümünün programını ve ders içeriklerini hazırlayıp, Bölüm Başkanlığını yürüterek, bölümün ana derslerini bizzat vererek çok sayıda genç sinemacının yetişmesinde rol üstlenmiş olan Yavuz Sezer’ in eğitmenliği ve yönetiminde Film Atölyesi düzenliyor.

Yavuz Sezer Film Atölyesi; 4 aşamalı olarak planlandı:

  1. FİLM ÇÖZÜMLEME ATÖLYESİ
  2. FİLM SENARYO YAZIM ATÖLYESİ
  3. FİLM ÇEKİM ATÖLYESİ
  4. FİLM KURGU ATÖLYESİ

Atölyelerimize ilişkin detaylı bilgilere ilgili alt sayfalarımızdan ulaşabilirsiniz.

Yavuz Sezer; halen serbest yönetmen olarak çalışmakta ve dergilere yazı yazıp genç sinemacıları yetiştirmeye devam etmektedir.

e-kolay.net teki Sinema Yazıları için:

http://sinema.ekolay.net/yazar/3233/Yavuz_Sezer.aspx

e-kolay.net teki TV Eleştirileri için:

http://tv.ekolay.net/ sayfasındaki TV Kritik başlığına bakabilirsiniz.

Share and Enjoy:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google