Lotus Sanat » » Fotoğraf Gezisi (25 Ekim 2009, Pazar) Mudurnu ve Abant

Fotoğraf Gezisi (25 Ekim 2009, Pazar) Mudurnu ve Abant

15 Ekim 2009 | Etkinlikler | Etiketler: , , , , , ,
mudurnu2008-2

Şahin Dirican (Mudurnu 2008)

10.Dönem Fotoğrafçılığa Giriş Atölyesi Uygulama Gezisi

Mudurnu’nun tarih kokan sokaklarını, tarihi konaklarını, kaybolmaya başlayan mesleklerin son temsilcilerini ve işliklerini fotoğraflamak, bölgenin sıcakkanlı insanları ile de sohbet etmek için bu seferki uygulama gezisi rotamızı Mudurnu’ya yönelttik.

Fotoğrafçılar için Abant Gölü ve yaylalarının doyumsuz sonbahar manzaralarını fotoğraflamak özel bir duygudur. Hazır yolumuzun üzerindeyken, sonbahar için acele eden ağaçların bize sunacağı güzel Abant manzaralarını da yakalamak istedik.

Gezimizi 10.dönemdeki arkadaşlarımız için planlamış olsak bile, her zaman olduğu gibi, tüm dostlarımızın katılımına açıktır.

Fotoğraf  ziyafetimize katılarak bilgi ve deneyiminizi geliştirmek isterseniz:

LOTUS SANAT
İnönü Caddesi, Dümen Sokağı No:7 Mutlu Apt. Bahçe Katı (Akbank arkası)
Gümüşsuyu -34437 Beyoğlu- İstanbul
0 212 244 40 70
bilgi@lotussanat.com
www.lotussanat.com

Şahin Dirican (Mudurnu 2008)

PROGRAM

Hareket => 06:15 Bakırköy /İncirli (Boyner Mağazası önü)
06:30 Taksim (AKM önü)
06:50 Kadıköy/ Evlendirme Dairesi önü
06:55 E5 Göztepe köprüsü
06:55 E5 Bostancı Köprüsü

Dönüş için Hareket 18:00 / İstanbul’a tahmini varış 21:30 (binilen noktalarda durulacaktır)
Gezi Katılım Bedeli: 70,00 TL + KDV olacağı tahmin edilmekte (katılımcı sayısına bağlı)
Dahil Olanlar: (ulaşım + fotoğraf danışmanlığı)
Gezi Sorumlusu ve Fotoğraf Danışmanı: Şahin Dirican

NOTLAR-UYARILAR:
1. Fotoğraf makinelerinizi ve yardımcı ekipmanlarını, mevsime uygun giysileri, kullanmanız gereken ilaçlarınızı sakın unutmayınız.
2. Yedek pillerinizi ve hafıza kartlarınızı (Pilinizin şarjlı, hafıza kartınızın boş olmasını) unutmayınız.
3. Yol üzerinde alınan yiyecek-içecekler gezi maliyetine dahil değildir.
4. Bu bir fotoğraf gezisidir ve gezi sırasında fotoğrafik koşullar dikkate alınarak her türlü değişiklik yapılabilir.
5. Otobüs için yeterli katılım olmaması durumunda daha küçük araçla gidilebilir veya gezi tümüyle iptal edilebilir.

Share and Enjoy:
  • Digg
  • Facebook
  • Mixx
  • Google
  • LinkedIn
  • MySpace
  • Yahoo! Buzz

Leave a Reply