Yedigöller’de Sonbahar Gezisi, bizim gibi sonbahar renk senfonisi ve Yedigöller müdavimleri için. Sonbahar fotoğrafı çekmek isteyenlerin klasik rotası Bolu Yedigöller her seferinde ve her hava koşulunda zengin fotoğraflar sunar. Her sonbaharda olduğu gibi, sonbahar renk senfonisini fotoğraflamaya Yedigöller’e bu senede gidiyoruz.
Yedigöller Fotoğraf Gezisi için 27 Ekim 2017 cuma geceden yola çıkıp, gece yolculuğu ile ve sabah sis fotoğrafları çekerek güne başlayacağız.
Fotoğrafçıların ve doğa dostlarının her sonbahar vazgeçilmezi Yedigöller (Bolu) Milli Parkı; çeşitli türden bitki ve ağaçlarla süslenen yamaçları, güzel manzaraları, orman altı bitki ve canlı yapısı, yürüyüş yolları, şelaleleri ile fotoğraf çekmek ve unutulmaz zamanlar geçirmek için bizleri çağırıyor.
Bizimle fotoğraf gezilerine gelenler iyi biliyor: biz turistik amaçlı gezmiyoruz, fotoğraf amaçlı olarak yolculuğa çıkıyoruz ve uygulamalı fotoğraf atölyesi (workshop) yürütüyoruz. Samimi ve dost canlısı fotoğraf gönüllüsü gruplarımızla; her an destek alıp, sorularınıza yanıt alabileceğiniz eğitmenlerimizle fotoğraf gezisine çıkmanın güven, huzur ve keyfini yaşamak isterseniz bize katılmanızı bekleriz.
- Ön kayıt için son tarih: 23 Ekim 2017, Pazartesi, saat 18:00
- Maliyetlerin ve kayıtların kesinleştirilmesi, kapora ödeme: 25 Ekim 2017, Çarşamba
Ön Kayıt için FORMU DOLDURUNUZ
Hareket (27 Ekim 2017, Cuma): Gece Yolculuğu
- 24:00 Bakırköy (Ömür AVM Önü)
- 00:15 Mecidiyeköy (Eski Teknosa Yanı)
- 00:30 Kadıköy Evlendirme Dairesi Otopark önü
- 00:40 E5 Bostancı Köprüsü
- 00:45 E5 Kartal Köprüsü
- 00:50 E5 Pendik Köprüsü
- 00:55 E5 İçmeler Köprüsü
- Eğitmen ve fotoğraf danışmanı : Şahin Dirican
Gezi Katılım Bedelinin; /70,00 TL +KDV civarı olmasını bekliyoruz
- Katılım maliyetine; ulaşım+ fotoğraf danışmanlığı + Milli Park Girişi+TURSAB Sigortası dahil edilecektir.
- Öğle yemeğini tesisten alacağız. Yarım ekmek arası köfte veya sucuk veya tavuk + meşrubat / ayran seçebilirsiniz. Yemek bedeli için +15,00 TL araçta toplanacaktır.
- Sabah kahvaltısı için herkes sandviçini / yiyeceğini getirebilirse, gündoğumu sonrası kahvaltı yapabiliriz.
- Maliyet 30 kişi ve üzeri grup için hesaplanmıştır. Sayıya bağlı olarak maliyet artarsa bilgi verilecektir.
- Bu gezimizde TURSAB Yetkili A Acentası GROW Turizm (1351) ile çalışıyoruz.
- Fotoğraf amaçlı katılanların temel fotoğraf eğitimi almış, temel düzeyde fotoğraf bilgi ve deneyimine sahip olmaları beklenmektedir.
- Fotoğraf makinelerinizi, tripod vb yardımcı ekipmanlarınızı, mevsime uygun giysilerinizi ve kullanmanız gereken ilaçlarınızı unutmayın.
- Pilinizin dolu olduğunu kontrol ediniz, yedek pilinizi, şarj aletinizi ve hafıza kartlarınızı unutmayınız.
- Bu bir uygulamalı fotoğraf atölyesi olup; gezi sırasında fotografik koşullar dikkate alınarak her türlü değişiklik yapılabilir.
- Sayımıza bağlı olarak minibüs, midibüs veya otobüs ile gidilecektir. Maliyet 30 kişi ve üzeri grup için hesaplanmıştır. Sayıya bağlı olarak maliyet artarsa bilgi verilecektir.